Manege de Paardenhoeve is een opleidingscentrum gericht op de disciplines dressuur, springen, Working Equitation en recreatie onder begeleiding. 

Alle onze instructeurs zijn gediplomeerd, en zijn met alle regelmaat ook op het paard te vinden.
Met een vakkundige instructeur, het paard dat bij u past inclusief degelijk materiaal, een prettige rijbaan kan uw les beginnen!

 

Manege de Paardenhoeve beschikt allereerst over kwalitatief uitstekende paarden die geschikt zijn om het werk aan te kunnen voor mensen met uiteenlopend niveau.

 

Volwassenen en kinderen bieden wij instructie vanaf beginnend tot en met het hoogste niveau.

Speciaal voor de kinderen die bij ons rijden is er veel aandacht.
Op woensdagmiddag hebben wij de ”Kids Club”.
Hierbij kunnen de kinderen rustig vertrouwd raken met de sport voordat ze daadwerkelijk gaan rijden.

Ook zijn er paarden beschikbaar voor klanten die op een hoger niveau rijden, voor deze ruiters bieden wij speciale bootcamps aan.
Gedurende een week gaat de ruiter met hetzelfde paard aan de slag onder begeleiding van 1 van onze instructeurs om deze week zoveel mogelijk vorderingen te boeken. Nieuwschiering? informeer naar de mogelijkheden.

 

U kunt bij ons terecht voor zowel groepslessen als privélessen.
Privélessen zijn niet alleen voor mensen met een eigen paard mogelijk. Ook mensen die op manegepaarden rijden kunnen privélessen volgen.

Ook wordt er aandacht besteed aan recreatie onder begeleiding met buitenritten. Natuurlijk kunnen ruiters en amazones met een eigen paard of pony ook zelf een heerlijke buitenrit maken.