Over de Paardenhoeve

Welkom bij Manege de Paardenhoeve, een gerenommeerde naam in de wereld van de hippische paardensport sinds de jaren ’60. Onze prachtige vijf-sterren FNRS-manege biedt een eigentijdse, veilige en luxe accommodatie voor zowel ruiter als paard. Gelegen te midden van weelderige bossen op meer dan 4 hectare weide, genieten onze paarden van ongekende vrijheid en ruimte, zowel in de zomer als in de winter.

Bij de Paardenhoeve zijn we gespecialiseerd in dressuur en Working Equitation. Eigenaren Mark en Vivian zijn gepassioneerde professionals in de WE-sport en bieden deze discipline aan in onze lessen. Onze ervaren instructeurs verzorgen zowel groeps- als privélessen, waarbij elk paard bijzonder is en leerlingen veel kunnen opsteken, zelfs van de meest gevorderde paarden.

Onze lessen zijn flexibel en variëren van privé- en duoles tot groepslessen vanaf 3 personen. Elke ruiter begint met privélessen voordat hij of zij deelneemt aan groepslessen. We bieden lessen aan voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden die specifieke vaardigheden willen aanscherpen, zoals piaffe of galopswissels.

Onze klanten variëren van mensen die genieten van de sociale aspecten van paardrijden tot serieuze ruiters die streven naar prestatie op hoog niveau. We bieden een gevarieerd programma met voldoende uitdaging voor elk niveau. Hoewel we veel gebruik maken van onze binnenbak, rijden we bij goed weer ook graag buiten of maken we ontspannende buitenritten met de groep!

Luchtfoto van onze manege