Liefde voor het paard.

Manege de Paardenhoeve biedt u een heel scala aan mogelijkheden om uw paard of pony te stallen.

We beschikken over ruime stallen die modern geconstrueerd zijn zodat de hygiëne gewaarborgd is. Behalve ruim en gemakkelijk toegankelijk zijn ze ook nog eens erg gemakkelijk schoon te maken. Zo zal uw paard of pony zich hier al snel thuis voelen. 

Wij hebben de keuze uit de volgende stallen:
– D ponybox
– E ponybox
– Paardenbox

Onze stallen worden dagelijks opgestrooid en 1 keer in de 2 weken volledig uitgemest zodat ze er altijd fijn en schoon bij staan.

De paarden worden 3 maal daags gevoerd en krijgen voldoende ruwvoer ter beschikking.
Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van de weidegang of paddock’s.
Hierin kunt u de keuze maken om dit 5 dagen per week te laten doen of 7 dagen per week.

Tevens kunt u ten alle tijden gebruik maken van de overdekte stapmolen en is het mogelijk uw koets of trailer bij ons te stallen.

Naast een verlichte buitenbak waar u zomer en winter kunt rijden, beschikken we ook over twee mooie binnen rijhallen. Het is dus ten alle tijden mogelijk om te rijden, ook als de manege lessen bezig zijn.

Wat uw grote voordeel is van staan op Manege de Paardenhoeve is de mogelijkheid om direct het bos in te rijden. Met een mooie bosrijke omgeving rijk aan ruiterpaden kunt u heerlijk genieten met uw viervoeter.

Mochten u en uw paard eens alle elementen getrotseerd hebben, en een goede poetsbeurt is dringend nodig, wij hebben voldoende faciliteiten om er voor te zorgen dat u weer klaar bent voor de volgende activiteit, of dat uw paard schoon zijn stal kan opzoeken. 

Waarna u heerlijk van een drankje kan genieten in onze foyer.