Groepslessen

Ontdek onze groepslessen bij Manege de Paardenhoeve! We bieden zowel pony- als paardengroepslessen aan, waarbij beginnende ruiters eerst een aantal privélessen moeten volgen om de basisvaardigheden zoals lichtrijden en sturen onder de knie te krijgen.

Onze groepslessen worden dagelijks gegeven, met uitzondering van zondagen, wanneer we meestal buitenritten of andere speciale activiteiten organiseren. De ponylessen vinden meestal plaats in de middag of tegen het einde van de middag, terwijl de paardenlessen ’s avonds worden gehouden. We hebben groepen op verschillende niveaus voor kinderen.

In onze groepslessen streven we naar veel variatie, waarbij afhankelijk van het niveau van de les onder andere dressuur, working equitation, carrousel, buitenritten, proefjes en spelletjes aan bod komen. Afhankelijk van het weer rijden we in onze binnen- of buitenbak.

Het volgen van een groepsles is niet alleen leerzaam, maar ook gezellig. Doordat ruiters in vaste groepen rijden, leren ze elkaar kennen en is er vaak ruimte voor een praatje na de les in onze gezellige foyer. Happy Horses, Happy People!

De kosten van onze groepslessen vind je onder “Tarieven” op onze website.