Privelessen

Bij Manege de Paardenhoeve bieden we privélessen aan voor zowel beginners als gevorderden.

Voor beginners:

Als je net begint met paardrijden of lange tijd niet hebt gereden, starten we altijd met een aantal privélessen. De eerste lessen vinden plaats aan de longe, waarbij je door individuele begeleiding snel de basisvaardigheden van het paardrijden leert. Op deze manier kun je vervolgens vlot doorstromen naar groepslessen, met het welzijn van ruiter en paard in gedachten. Happy Horses, Happy People!

Voor gevorderden:

Ook ruiters met meer ervaring kunnen baat hebben bij privélessen. Misschien wil je werken aan specifieke oefeningen, zoals het appuyeren, het rijden van galopswissels of zelfs een piaffe. Voor gevorderde ruiters hebben we ook paarden op het hoogste niveau beschikbaar om dit te leren. Onze instructeurs bieden individuele aandacht en kunnen je helpen bij het verbeteren van je houding, zit en ruitergevoel. Ook als je onzeker of angstig bent tijdens het rijden, kunnen privélessen je verder helpen. Denk bijvoorbeeld aan een les in working equitation, waardoor je op een andere manier leert rijden.

Naast privélessen met manegepaarden en -pony’s, zijn ook eigen paarden of pony’s welkom voor lessen, zelfs als ze niet bij ons gestald staan. De kosten van privélessen vind je onder “Tarieven” op onze website.

Luchtfoto van onze manege