De foyer als hart van de manege.


Centraal gelegen bevindt zich onze foyer. Rustiek ingericht biedt deze ruimte alle functionaliteit in een sfeer van Brabantse warmte en gezelligheid. Vandaar ook dat veel mensen zo maar eens binnen lopen. De deur staat altijd open. In onze foyer bent u altijd welkom voor een drankje. Veel activiteiten starten vanuit deze foyer. Maar bovenal is het een plaats waar mensen samen komen om hun ervaringen te delen, en om de liefde voor de paardensport uit te dragen. Daarnaast bent u tevens als wandelaar of fietser van harte welkom.

Vanuit de foyer heeft u een geweldig zicht op de mooie binnenbak. Zo kunt u de eigen kroost in de gaten houden als ze les krijgen, of u kunt genieten van de indoor wedstrijden die gehouden worden.

Maar deze foyer leent zich ook bij uitstek voor feesten en partijen. De ruime opzet biedt uw publiek alle ruimte om zich lekker te voelen, en de foyer is daarbij van alle gemakken voorzien. Het gezellige interieur, de ruime parkeerfaciliteiten en het feit dat we op onze eigen grond gevestigd zijn, maakt de foyer van De Paardenhoeve tot de ideale locatie voor festiviteiten.

Zo leent de ruimte van de binnenbak zich ook uitstekend voor grote themafeesten. Velen zijn u al voor gegaan en allen kijken ze terug op een bijzondere ervaring. Graag praten wij u bij over de mogelijkheden.

In samenspraak met u maken wij uw feest tot een unieke beleving.