Dressuur

Mark en Vivian hebben hun expertise in de paardensport verworven door het volgen van de opleiding aan NHB Deurne, gevolgd door het succesvol starten van een professioneel bedrijf. Ze hebben hun sporen verdiend in de paardensport en zijn erkende namen in de industrie.

Mark Hoeffgen heeft paarden getraind tot het Grand Prix niveau en heeft meerdere paarden succesvol gestart op Prix St. George niveau. In de wereld van Working Equitation zijn Mark en Vivian bekende gezichten, waar ze beide op het hoogste niveau uitkomen in de Masters senioren categorie.

Vivian Hoeffgen heeft ook succesvol op Grand Prix niveau gereden en heeft tientallen paarden opgeleid en/of uitgebracht in wedstrijden, variërend van Z-niveau tot en met Grand Prix. Beide zijn dagelijks te vinden in het zadel, waar ze paarden trainen en zichzelf bijscholen onder begeleiding van nationale en internationale ruiters en trainers.

Hun brede ervaring in verschillende disciplines, waaronder ook het springen tot Z-niveau, het zadelmak maken en verkopen van vele paarden, is een enorm voordeel voor hun expertise in Working Equitation.

Je paard door ons laten trainen?

Het is mogelijk om je paard in training te zetten bij Mark of Vivian.

Paarden

Dankzij onze lange geschiedenis en uitgebreide internationale netwerk zijn wij experts in het herkennen van talentvolle en gezonde sportpaarden. Indien gewenst kunnen wij bemiddelen bij de inkoop of verkoop van uw paard. Informeer naar alle mogelijkheden en neem gerust contact met ons op als u op zoek bent naar een paard.