Instructeurs Manege de Paardenhoeve

Onze instructeurs zijn allemaal in het bezit van een geldig instructeursdiploma, daarnaast zijn ze allemaal in het bezit van een BHV diploma. Iedere instructeur heeft natuurlijk zijn of haar specialiteit, maar plezier in het paardrijden en het welzijn van onze paarden en pony’s staat bij al onze instructeurs op nummer 1. Wil je meer weten over onze instructeurs? Hieronder stellen zij zich graag aan je voor.

Mark Hoeffgen

Ik ben Mark Hoeffgen en run samen met mijn vrouw Vivian Manege de Paardenhoeve.

Mijn moeder was nationaal dressuurruiter en zodoende ben net als jullie op de manege begonnen met paardrijden. Al snel kreeg ik van mijn vader mijn eerste paard, waarmee ik M dressuur en Z springen heb gereden. Het was al snel duidelijk dat mijn passie bij de paarden lag. Van mijn vader kreeg ik mijn volgende stuk ”gereedschap” een goed springpaard en ben hiermee de paardenopleiding in Deurne gaan volgen. Uiteindelijk heb ik deze opgeleid tot 1.30 niveau. Uiteindelijk heb ik met een ander springpaard lichte toer gereden. Enige tijd later heb ik Vivian ontmoet. Ik ben Vivian haar dressuurpaarden gaan rijden en zijn we samen een handelsstal in dressuurpaarden begonnen op Manege de Paardenhoeve, hierbij hebben we samen verschillende paarden opgeleid tot lichte toer en Grand prix. Samen met Vivian heb ik het manege bedrijf van haar ouders overgenomen en uitgebouwd tot wat het nu is.
Onze zoon Stan vond aan de dressuur maar niks aan, hierdoor zijn wij in aanraking gekomen met Working Equitation. Middels rijd ik WE op het hoogte niveau Masters en ben ik International jurylid.
Nog steeds sta ik dagelijks in de bak, zit ik op het paard en ben van de klusdienst in en rondom het bedrijf.

Kom gerust eens een kijkje nemen bij ons op de manege!

Barbara Maas

Hey allemaal,

Mijn naam is Barabara Maas, en wonende in Belgie. Al van jongs af aan ben ik actief met en rondom de paarden. In eerste instantie heb ik dressuurmatig leren rijden, eigenlijk net zoals jullie. Vanaf mijn 10de ben ik gaan springen met mijn pony’s en later met mijn paarden en paarden van derden welke ik in training meenam. Zo heb ik paarden binnen zowel de dressuur als het springen uitgebracht tot en met Z niveau.

Vanaf mijn 17de ben ik ook werkzaam binnen de sector. Zowel als ruiter en als instructeur. Met name het lesgeven en het overbrengen van kennis spreekt mij erg aan. Ik ben dan ook erg blij met mijn functie als instructrice op Manege de Paardenhoeve. In de middagen geef ik een deel van de privélessen. En daarnaast ga ik in de middagen en avonden groepslessen geven. In de ochtenden steek ik mijn handen uit de mouwen op stal.
Ik hoop jullie een keer te zien op de manege en mijn kennis met jullie te mogen delen.

Groetjes,
Barbara

Maudy Bosker

Hallo Allemaal,

Ik ben Maudy Bosker en kom uit Oud Gastel.
Ik ben werkzaam als instructeur op manege de Paardenhoeve.
Je kan mij vinden in de bak of op kantoor.
Op mijn 6e ben ik begonnen met paardrijden op een manege. Toen ik 11 jaar was kreeg ik mijn eerste eigen pony en ben ik fanatieker gaan rijden. Als snel was het duidelijk dat mijn eigen passie vooral bij de dressuur lag.
Ik ben eerst een aantal jaar werkzaam geweest als management assistent maar miste toch de connectie met de paarden. Daarnaast ben ik een aantal jaar aan het werk geweest op een spring/handelsstal waar ik veel heb mogen leren.

Naast mijn baan hier op de Paardenhoeve heb ik thuis een kleinschalig stal met altijd een paar leuke paarden voor de verkoop.
Daarnaast ben ik met mijn eigen paarden actief in de wedstrijdsport.
Ik vind het erg leuk om mijn passie en kennis samen met jullie te delen zodat we met zijn alle kunnen steven naar het ontwikkelen van de harmonie tussen paard en ruiter, waarbij het plezier hierin natuurlijk centraal staat.
Hopelijk zie ik jullie snel een keer bij mij in de les op of de manege.

Groetjes Maudy

Xanne van der Steen

Hoi, Ik ben Xanne van woon in Steenbergen.
Toen ik 6 jaar was ben ik begonnen met paardrijden hier op stal.

Op mijn 17e heb ik mijn eerste eigen paard gekocht waar ik op het moment fanatiek springwedstrijden mee rijdt.
Ik geef op zaterdag middag les en in de ochtend ben ik actie op stal.
Naast paardrijden heb ik ook een andere grote passie, namelijk mijn studie.

Ik studeer Mileukunde aan de Avans hogeschool in Breda.

Ik vind het super leuk om alles wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd bij de Paardenhoeve door te mogen geven aan jullie.

Photo by Xanne Van Der Steen in Ruitersportcentrum de Roosberg with @iris.v.egerschot. Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, paard en buiten, de tekst 'deze foto is gemaakt door GNS-Fotografie www.gns-fotografie.nt 大A'.